Wat was het weer een gezellig Sinterklaasfeest. Afgelopen zaterdag (2 December) is Sinterklaas weer langs geweest op Brandaen. De Sinterklaas en Pieten kwamen dit jaar aan in een grote Ram. De Pieten achterin de bak en Sinterklaas voorin bij de chauffeur. Na een feestelijk onthaal van alle afdelingen zijn we begonnen bij de Bevers. Bij de Bevers had Sinterklaas voor elk kind een verhaaltje en mochten de kinderen vooraan bij Sinterklaas komen zitten. Spannend, maar wel heel leuk! De kinderen kregen een cadeautje van de pakjespiet en mochten samen de cadeautjes uitpakken.

Na de Bevers gingen de Sint en Pieten naar de Welpen. Ook bij de Welpen had Sinterklaas voor elk kind een verhaaltje en de pakjespiet had weer cadeautjes. De brilpiet en netwerkpiet zaten gezellig tussen de kinderen.

Na de Welpen ging de Sint en Pieten naar de Dolfijnen. Daar had de Sint voor een aantal kinderen een verhaaltje. En had de Sint wat cadeautjes waar de kinderen later een spel mee gingen spelen.

Na de Dolfijnen gingen de Sint en Pieten naar de Wilde Vaart. Bij de Wilde Vaart gingen de wilde vaarders rappen voor de Sint.

Na de Wilde Vaart gingen de Sint en Pieten naar de Zeeverkenners. Bij de Zeeverkenners had de Sint per jaar een verhaaltje. De kinderen hadden gedichtjes gemaakt voor de Sint en 1 iemand mocht het gedicht voorlezen. Super leuk!

Na de Zeeverkenners was het alweer tijd om weer te vertrekken! Alle afdelingen kwamen de Sint en Pieten uitzwaaien.

Tot volgend jaar!