Het is alweer bijna zover! Dit prachtige jaar is alweer bijna voorbij, dus hopen wij dat we het met een knaller af kunnen sluiten. De beste afsluiting is natuurlijk met de aller- allerlekkerste oliebollen en appelbeignets van Nederland!

Voordat u het vraagt; nee, deze lekkernijen worden niet gebakken door onze Wilde Vaarders. dit werk laten wij over aan de professionals van Bakkerij Voordijk en wij als Wilde Vaarders zullen ze langsbrengen.
 
Wij bezorgen de heerlijke oliebollen en appelbeignets met liefde bij u thuis op 31 december tussen 12:00 uur en 15:00 uur. Haalt u ze liever zelf op? Kom dan gezellig langs op Brandaen, ook tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

 
De opbrengst zal naar ons kamp gaan, dus u geniet van de heerlijke oliebollen en/of appelbeignets en draagt tegelijk een steentje bij aan ons zomerkamp!
 
Vanmiddag bij het ophalen van uw kind zullen de Wilde Vaarders u bij het hek tegemoet komen. Kom vooral langs voor een praatje en uw bestelling!

Kunt u niet langskomen en wilt u bestellen (en geloof ons, dat wilt u zeker), mail dan naar oliebollen@brandaen.net tot en met 23 december. Vermeld bij uw bestelling of u het wil ophalen of laten bezorgen (met uw adres in dat geval).
 
Verdere informatie is te vinden op onze flyer in de bijlage. Bij andere vragen, mail wederom naar oliebollen@brandaen.net en wij helpen u graag.
 

Met vriendelijke groet,